Σχετικά με τον εκπαιδευτή Δημήτρη Ι. Τσουκνιδή

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

 • Ο Δημήτρης Ι. Τσουκνιδής γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στον Βόλο. Είναι καθηγητής Φιλοσοφίας, πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, με πεδίο εμβάθυνσης την Προτασιακή Λογική και τη Φιλοσοφία της Γλώσσας.
 • Είναι δημιουργός της εκπαιδευτικής μεθόδου “RE.B”, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα από τον ίδιο στο 6ο συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων. 
 • Είναι εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων τα οποία εκπονούνται υπό την αιγίδα αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών φορέων, όπως η προαναφερθείσα επιστημονική ένωση.
 • Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει επιτύχει σημαντικό έργο στον τομέα της προσωπικής αλλαγής καθώς θεωρείται πλέον ο “γκουρού” των θετικών αλλαγών για πληθώρα διάσημων προσώπων της εγχώριας showbiz, εφόσον επιτυγχάνει γρήγορες και μόνιμες αλλαγές στη ζωή τους. 
 • Οι τίτλοι των εκπαιδεύσεων και οι πιστοποιήσεις που κατέχει και οι οποίες του επιτρέπουν να επιτυγχάνει τις προαναφερθείσες γρήγορες και μόνιμες αλλαγές καταγράφονται αναλυτικά στη συνέχεια.

Ο εκπαιδευτής Δ. Ι. Τσουκνιδής  είναι Υπνοθεραπευτής με εγκεκριμένη πιστοποίηση και πιστοποιημένη επιμόρφωση από τους εξής παρακάτω φορείς:

 1. Αμερικανικό συμβούλιο Υπνοθεραπείας (American Board of Hypnotherapy)
 2. Sussex Hypnotherapy Centre (Υπεύθυνος καθηγητής Dan Jones, Κλινικός Υπνοθεραπευτής)
 3. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος: Παπαρρηγόπουλος Θωμάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών)
 4. Mike Mandel Hypnosis Academy (Υπεύθυνος καθηγητής  Mike Mandel, Υπνοθεραπευτής)
 5. Hypnosis Training Academy (Υπεύθυνος καθηγητής Igor Ledochowski, Υπνοθεραπευτής)      
 6. British Hypnosis Research and Training Institute (Υπεύθυνος καθηγητής, Stephen Brooks, Κλινικός Υπνοθεραπευτής) 

Επίσης ο εκπαιδευτής Δ. Ι. Τσουκνιδής  είναι: 

 1. Εγκεκριμένος NLP Practitioner  με πιστοποίηση 130 ωρών εκπαίδευσης από το Αμερικανικό Συμβούλιο Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (American Board of Neuro Linguistic Programing) και την Hellenic NLP Academy (Υπεύθυνη εκπαιδεύτρια Mirsini Kunkel)
 2. Πιστοποιημένος Θεραπευτής Xρονογραμμής (Time Line Therapy, Δημιουργός Dr. Tad James)    

 

Με βάση όλη την παραπάνω γνώση και εμπειρία ο εκπαιδευτής Δ. Ι. Τσουκνιδής έφτασε τελικά  στο υψηλότερο σημείο που μπορεί να φτάσει ένας εκπαιδευτής προσωπικής αλλαγής.

 • Δημιούργησε τη δική του επιστημονικά τεκμηριωμένη και αποτελεσματική μέθοδο θετικών αλλαγών.
 • Αυτή είναι η γνωστή μέθοδος “hypnolingustic transformation” (ht)
 • Η μέθοδος ht είναι νομικά κατοχυρωμένη διαμέσου συμβολαιογραφικής πράξης στο όνομα του καθηγητή Δ. Ι. Τσουκνιδή και η οποιαδήποτε απόπειρα αντιγραφής διώκεται ποινικά.       

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε τώρα.