Διακοπή καπνίσματος: ο γνωστότατος ηθοποιός Matt Damon (Ματ Ντέιμον) δηλώνει: “Η ύπνωση αποτελεί μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου!” 

  • Time to read less than 1 minute
Διακοπή καπνίσματος: ο γνωστότατος ηθοποιός Matt Damon (Ματ Ντέιμον) δηλώνει: “Η ύπνωση αποτελεί μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου!” 

Θέλετε να διακόψετε το κάπνισμα; Η υπνοθεραπεία είναι η τέλεια επιλογή. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό:

Όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ύπνωσης, χαλαρώνεις. Ο συνειδητός νους σου δίνει τη θέση του πρωταγωνιστή στον υποσυνείδητο νου σου. Η προσοχή σου στρέφεται προς τα μέσα. Είσαι  σε θέση (με τη βοήθειά του υπνοθεραπευτή) να επικοινωνείς με τους υποσυνείδητους πόρους σου. Είσαι σε κατάσταση που είναι δυνατή  η  εμφύτευση ισχυρών προτάσεων που σχετίζονται με τη διακοπή καπνίσματος μέσα στον υποσυνείδητο νου.

Μόνο έτσι μπορείς να  αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου για το κάπνισμα σε εξαιρετικά βαθύ επίπεδο (για την ακρίβεια στο βαθύτερο επίπεδο που υπάρχει)  και να βρεις το κίνητρο να σταματήσεις το κάπνισμα.

Η ύπνωση έχει αποδειχθεί ως ένας αποτελεσματικός τρόπος που επιλέγουν οι άνθρωποι που θέλουν να διακόψουν το κάπνισμα και αυτό αποδεικνύεται και επιστημονικά.

 “Η ύπνωση αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διακοπής καπνίσματος” New Scientist, issue 1845, 31 October 1992, p6 

Πέρα όμως από την επιστήμη, εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο επιλέγουν την υπνοθεραπεία για να διακόψουν το κάπνισμα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί διάσημοι. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ματ Ντέιμον ο  οποίος δήλωσε: “Είναι φανταστικό. Δεν επιθυμούσα πλέον τα τσιγάρα καθόλου. Θα έπρεπε να το είχα κάνει χρόνια πριν. Η ύπνωση αποτελεί μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου!”  

Εάν αποφασίσατε και εσείς ότι θέλετε να διακόψετε το κάπνισμα, επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.